Voortdurende innovatie

Voortdurende innovatie

Bij het creëren en (door)ontwikkelen van producten laat Kronos zich leiden door innovatie en het streven om te voldoen aan de behoeften van de klant.

Bij Kronos blijven we onze technologie voortdurend ontwikkelen, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Innovatie staat centraal bij wat onze werknemers inspireert en vormt het uitgangspunt voor onze bedrijfsactiviteiten.

innovation

Al in een heel vroeg stadium hebben we de stap durven wagen om het gemak en de eenvoud van producten uit de consumententechnologie te integreren in onze personeelsoplossingen. Daarmee hebben we in de sector een nieuwe standaard gezet op het gebied van tools voor personeelstechnologie die naast uiterst functioneel ook zeer eenvoudig in het gebruik zijn. Onze oplossingen zorgen daarnaast voor toegevoegde waarde door de grondige kennis van de sector en de ervaring van onze deskundigen op het gebied van dienstverlening.

 

Zoveel belang hecht Kronos aan innovatie:

  • In de afgelopen vijf jaar is 500 miljoen USD geïnvesteerd in R&D
  • Meer dan 1100 Kronos-technici werken samen vanuit locaties over de hele wereld
  • Kronos Paragon™, onze methodiek voor de implementatie van oplossingen [koppeling naar de pagina Implementatie van diensten]
  • Ventana Research: Leadership Awards – Kronos
  • Network Products Guide: Hot Companies en Best Products Award – Kronos InTouch