Ontwikkeld voor de industrie
Industrie Sector

Ontwikkeld voor de industrie

Voor een naadloze aansluiting tussen productieactiviteiten en time management

Waarom Kronos voor Industrie?

Kronos voor Industrie biedt productiebedrijven de middelen om hun arbeidskosten te beheersen, de productiviteit van het personeel te verhogen en compliancerisico's te minimaliseren. Kronos voor Industrie helpt industriële producenten de toewijzing van arbeidskosten beter te begrijpen en te beheersen. Het opmaken van een correcte loonstrook, het verzuimbeheer, een real-time overzicht van het personeel: al deze zaken worden meteen een stuk duidelijker.

Industry Overview Manufacturing

Bekijk onze informatie voor de Industrie.

Alle bijbehorende hulpmiddelen bekijken

Productiebedrijven: upgrade uw HR-softwareoplossing

Vindt u de oplossing waarnaar u op zoek bent niet terug in onze productsuites? Bekijk onze selectie gespecialiseerde producten die werden ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijfssector.

Onze klanten in de industriële sector.

Ons klantenbestand - waaronder meer dan de helft van de Fortune 1000® - is bijzonder gevarieerd en bedient vele organisaties in uw sector. Dankzij onze ervaring met klanten in alle soorten en maten kunt u op Kronos vertrouwen voor het oplossen van uw complexe problemen rond HR.

Een productsuite die exact aan uw behoeften als productiebedrijf voldoet.

Het succes van een bedrijf staat en valt met het werven en behouden van uitzonderlijk talent. Kronos biedt een productsuite die speciaal ontworpen is om een bijzonder betrokken personeelsbestand op te bouwen en betere bedrijfsresultaten te behalen. Bekijk onze uitgebreide serie producten die specifiek ontworpen zijn voor de omvang, sector en doelstellingen van uw bedrijf.