Buitengewone inspanningen verdienen een royale beloning

Bij Kronos vinden we belangrijk wat u belangrijk vindt — evenwicht tussen werk en privé, gezondheid en welzijn, loopbaanmogelijkheden en pensioenplanning. Hierbij hoort dat we u helpen een geïnspireerd leven te leiden, door u te belonen voor de bijdrage die u levert aan de organisatie Daarom bestaan de huidige werknemersregelingen van Kronos onder meer uit:

 • Werkplekflexibiliteit inclusief mogelijkheden voor open verlofuren, flexibele uren en telewerken
 • Hulp bij de terugbetaling van studieschulden
 • Betaald zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof
 • Invoering financieel ondersteuningsprogramma
 • Concurrerende secundaire arbeidsvoorwaarden m.b.t. zorg en vermogen
 • Wellnessprogramma's
 • Beurzenprogramma voor kinderen van werknemers
 • Afwisselende werkomgeving
 • Professionele ontwikkeling
 • Loopbaanplanning/loopbaantrajecten
 • Internationale loopbaanmogelijkheden
 • Beloning voor uw succes!

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden verschillen per land, maar in de Verenigde Staten bestaat onze lange lijst met concurrerende werknemersregelingen onder meer uit:

MYTIME/AFWEZIGHEID

Secundaire arbeidsvoorwaarden voor werk/leven

Voorwaarden zoals flexibele arbeidsregelingen, myTime (open verlofuren) en een programma voor werknemersondersteuning onderkennen dat u een leven hebt buiten kantoor en geven u de vrijheid om een zo goed mogelijke balans tussen werk en privé te vinden!

Tijd voor uw gezin

De zorg voor de mensen die voor u het belangrijkst zijn – uw gezin – staat bij Kronos voorop! Of u nu een nieuw gezinslid verwelkomt of tijd doorbrengt met uw kinderen en dierbaren, wij zorgen dat alles op rolletjes loopt. We zijn er trots op dat we Kronite vaders en moeders betaald verlof kunnen bieden via ons zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof en myTime-beleid.


GEZONDHEID EN WELZIJN

Ziektekostenverzekering

Wij geloven in een preventieve aanpak met betrekking tot onze verzekeringen voor medische kosten, receptgeneesmiddelen en tandheelkundige en oogheelkundige hulp. Keuzes spelen een belangrijke rol als het gaat om de verzekering van ziektekosten. Daarom biedt Kronos u de keuze uit drie ziektekostenverzekeringen als onderdeel van ons pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar evenwichtige keuzemogelijkheden te bieden die aansluiten bij de behoeften van werknemers en hun gezinnen.

Tandheelkundige dekking

Kronos biedt u tandheelkundige dekking zodat u en uw gezinsleden de zorg ontvangen die nodig is voor een goede tandheelkundige gezondheid.

Wellness

Via onze wellnesregelingen kunt u een beroep doen op onze gratis welness-coach, die samen met u een programma kan opstellen op het gebied van dieet, sportbeoefening, stressvermindering en gezondheid dat precies op uw omstandigheden is afgestemd. Daarnaast is er sprake van mondiale uitdagingen, wedstrijden en steun van collega's wereldwijd die vergelijkbare gezondheidsdoelen hebben.


EDUCATIEVE ONDERSTEUNING

Vergoeding van studiegeld - Levenslang leren

Kronos stimuleert loopbaanontwikkeling en levenslang leren door het studiegeld voor goedgekeurde educatieve cursussen te vergoeden.

Profiteer van de voordelen van het werken bij Kronos — een organisatie die geeft om u, uw carrière en uw toekomst.

Hulp bij de terugbetaling van studieschulden

Kronos gelooft sterk in het belang van een universitair diploma, maar ziet ook dat veel afgestudeerden vandaag de dag na het behalen van hun diploma achterblijven met een studieschuld. Om deze last te verlichten, bieden we een financieel ondersteuningsprogramma om Kronites te helpen hun studieschuld sneller af te betalen.


PENSIOEN EN FINANCIËLE PLANNING

Laten we wel zijn, uiteindelijk willen we allemaal ooit stoppen met werken. Het Kronos Retirement Savings Plan biedt behalve mogelijkheden om te sparen voor uw pensioen op een direct belaste of achteraf belaste individuele pensioenspaarrekening (IRA) of via door het bedrijf verdubbelde bijdragen, tevens een groot aantal verschillende investeringen waarmee u uw pensioendoelstellingen kunt behalen. We begrijpen ook dat uw financiële planning niet alleen gaat over sparen voor uw pensioen. Misschien wilt u sparen voor andere zaken, zoals een opleiding, een testament of financiële zekerheid voor uw gezin in geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid enzovoort.