LOWELL, Mass., 08 jan., 2019

Kronos Incorporated heeft vandaag een wereldwijde overeenkomst met SAP (NYSE:SAP) aangekondigd die SAP toestaat Workforce Dimensions beschikbaar te stellen aan zijn wereldwijde klantenbestand. Dit is de nieuwste generatie software voor personeelsmanagement van Kronos, die verkocht wordt onder de naam “SAP Time management by Kronos.”

Nieuwsfeiten

 • SAP heeft Workforce Dimensions geselecteerd als de softwareoplossing voor klanten die te maken krijgen met complex personeelsmanagement zoals het inroosteren van personeel, tijd- en aanwezigheidsregistratie, het bijhouden van afwezigheden, arbeidsactiviteiten en analyse van personeelsgegevens. De geïntegreerde oplossing stelt de klanten van SAP in staat de allerbeste workforce-management-mogelijkheden te gebruiken die de SAP©SuccessFactors© HCM Suite uitbreidt en aanvult.
 • SAP Time Management by Kronos is een multi-tenant cloudoplossing met een uitstekende gebruikservaring die managers en werknemers in staat stelt moderne innovaties, waaronder artificial intelligence, machine learning en geïntegreerde analytics, te gebruiken om prognoses te maken, de duur van tijdrovende routinetaken te verminderen en de werknemerservaring te verbeteren.
 • Kronos zal alle SAP Time Management implementaties ondersteunen, met behulp van de beproefde Kronos Paragon implementatie-methodologie, die implementaties met wel 30 procent versnelt. Klanten van SAP zullen ook profiteren van de award-winnende wereldwijde ondersteuning en professionele dienstverlening van Kronos.
 • Als de toonaangevende marktleider in workforce-management, heeft Kronos een bewezen trackrecord van succesvolle ondersteuning van personeelsmanagement en cloudoplossingen voor allerlei verschillende complexiteiten – waaronder grote, multinationale projecten – om arbeidsproductiviteit te verhogen en arbeidskosten te controleren, compliancerisico’s te beperken en de werknemersbetrokkenheid te verbeteren.
 • SAP en Kronos zijn van plan een langdurige, strategische samenwerking aan te gaan om zo gezamenlijk het onderzoek naar analytics, datawetenschap en kunstmatige intelligentie te stimuleren. Op deze manier hopen ze toekomstige kansen te herkennen om de efficiëntie van het personeel en de algemene werknemerservaring te verbeteren.

Ondersteunende Quotes

 • Chris Todd, president, Kronos
  “SAP’s invloed, met grote multinationals als klant, is ongeëvenaard en stelt Kronos in staat verder te bouwen door gebruik te maken van dit substantiële marktleiderschap, zodat we onze diensten en producten kunnen leveren aan een nog groter wereldpubliek. In ruil daarvoor zullen SAP-klanten kunnen profiteren van onze voortdurende investeringen in innovatie die het mogelijk maken om de toekomst van werk te herdefiniëren, terwijl we tegelijkertijd een opbrengst genereren die geïnvesteerd kan worden in het ontwikkelen van strategieën betreffende human capital management.
 • Stephen Spears, chief revenue officer, SAP SuccessFactors
  “Wij zien veel potentie in het samenbrengen van twee toonaangevende leiders in de industrie, zodat we onze krachten kunnen bundelen en nieuwe ideeën kunnen creëren. SAP Time Management by Kronos biedt unieke en innovatieve mogelijkheden die SAP-klanten met complexe personeelsbehoeften zullen helpen bij het herdefiniëren van bijvoorbeeld het inroosteren, tijdsregistratie, verzuimmanagement en aanpassing aan nieuwe regelgeving. De voordelen resulteren in een geïntegreerd en gelokaliseerd Human Resources (HR) proces – en een uitstekende ervaring met de beste oplossingen die er op de markt te vinden zijn op het gebied van workforce management, basic HR-software en payrolling.

Ondersteunende Bronnen

 • Ontdek de Workforce Dimensions suite en hoor uit de eerste hand hoe deze is ontwikkeld om de workforce van de toekomst te beheren.
 • Lees de SAP-blog, “What’s Next for SAP SuccessFactors Time and Attendance, and Our New Partnership with Kronos.”
 • Lees een aanvullende tekst op Gartners volledige onderzoeksverslag, “Prepare Yourself for the Future of Workforce Management.”
 • Mensen op de eerste plaats zetten is niet alleen in het belang van werknemers, maar ook in het belang van uw bedrijf. Kronos CEO Aron Ain vertelt hoe wij dit gedaan hebben in zijn boek: WorkInspired: How to Build an Organization Where Everyone Loves to Work.
 • Abonneer u op het Workforce Institute van Kronos voor inzichten, onderzoek, blogs en podcasts over hoe hedendaagse organisaties personeel kunnen beheren om betrokkenheid en prestaties te stimuleren.
 • Maak contact met Kronos via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube.

Over Kronos Incorporated

Kronos is de grootste aanbieder van cloudoplossingen voor workforce-management en human capital management. De sectorspecifieke personeelstoepassingen zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties van elke omvang. Tienduizenden organisaties – waaronder de helft van de Fortune 1000© – en meer dan 40 miljoen mensen in ruim 100 landen gebruiken Kronos elke dag. Ga naar www.kronosglobal.nl. Kronos: Workforce innovatie die werkt.

###