Londen, VK, 19 feb., 2019

Kronos Incorporated heeft vandaag KronosLIVE EMEA 2019 aangekondigd. Dit evenement vindt op 27 februari plaats in het Radisson Blue Edwardian op Heathrow, VK. Hier ontdekken klanten, partners en prospects nieuwe innovaties en de beste manieren om de toekomst van werk te beheren. Tegelijkertijd leren ze hoe Kronos workforce-management and human capital management (HCM) kunnen leiden tot betere bedrijfsresultaten voor hun individuele organisatie en branchespecifieke behoeften.

KronosLIVE EMEA levert ook waardevolle inzichten in hoe organisaties opkomende en hedendaagse technologieën kunnen inzetten om hun workforces succesvol te versterken. Daarbij krijgen de aanwezigen de mogelijkheid tot persoonlijke uitleg van een Kronos oplossingsexpert en de gelegenheid om te netwerken.

Gastspreker Georgie Barratt – – toonaangevend technologiejournalist, omroeper en presentator van ‘The Gadget Show’ – zal het evenement presenteren met Chris Todd, de directeur van Kronos, Chief Product Officer Jim Welsh en de voorzitters van Kronos EMEA, inclusief vicepresident van Enterprise Sales Peter Harte en vicepresident van SMB en Channel Sales Nicole Bello. Verdere hoogtepunten op de agenda zijn:

  • De Britse Olympiër Kriss Akabusi, MBE, vertelt zijn inspirerende verhaal over doorzettingsvermogen en de lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn reis van het Britse leger naar de Olympische Zomerspelen van 1984.
  • Educatieve bijeenkomsten die zijn gericht op de toekomst van werk - met exclusieve inzichten in hoe workforce-management en HCM-technologie het beste geïmplementeerd kunnen worden om de complexiteit van globale en regionale compliance-vereisten te beheren en tegelijkertijd de productiviteit te optimaliseren.
  • AGS One, EE Limited, LondonEnergy, the Sanctuary Group, TJX Corporation, and Warburtons, klanten van Workforce Dimensions, Workforce Read en Workforce Central, laten echte gebruikssituaties zien waarin ze de technologie van Kronos inzetten om hun workforces te moderniseren en te betrekken, klantsucces te stimuleren en een werkervaring te creëren die voldoet aan de behoeften van de werknemer van vandaag.
  • Facebook en Microsoft technologiepartners van Workforce Dimensions, bespreken hoe het Kronos D5-platform de toekomst van werk beïnvloedt en hoe de bedrijven geïntegreerde applicaties ontwikkelen om werknemers te helpen.
  • Productdemonstraties van Workforce Dimensions, inclusief de voordelen van zijn AI Engine AIMEE, en Workforce Ready, inclusief de nieuwe interface en visualisatiemiddelen.

Ondersteunde quote

  • Peter Harte, vice president, Kronos EMEA
    ‘KronosLIVE is een enerverend evenement waar iedereen samenkomt – klanten, prospects, partners en werknemers – om te praten over wat er nu werkelijk aan de hand is in de wereld van werk. We zijn ons bewust van de toekomst van werk en de problemen waar het landschap van globale workforce-management mee geconfronteerd wordt. Tijdens KronosLIVE richten we ons op die problemen en bieden we inzicht op regionaal niveau met behulp van ons uitgebreide netwerk van opinieleiders.’

Ondersteunende bronnen


About Kronos Incorporated

Kronos is de grootste aanbieder van cloudoplossingen voor workforce management en human capital management. Kronos branchegerichte workforce-applicaties zijn speciaal gebouwd voor bedrijven, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties van elke omvang. Tienduizenden organisaties, — waaronder de helft van de Fortune 1000® — en meer dan 40 miljoen mensen in ruim 100 landen gebruiken Kronos elke dag. Ga naar www.kronos.com. Kronos: Workforce Innovation That Works.

###