LAS VEGAS, KronosWorks, 05 nov., 2018

Kronos Incorporated gaat door met het revolutioneren van werk met nieuwe verbeteringen aan zijn baanbrekende Workforce Dimensions suite, inclusief de introductie van AIMEE, de meest geavanceerde artificial intelligence (AI) engine, speciaal gebouwd om managers en werknemers te ondersteunen.

Nieuwsfeiten

 • AIMEE analyseert enorme hoeveelheden aan bedrijfsdata in realtime om direct voorspellende inzichten te kunnen leveren zodat werknemers en managers slimmer kunnen werken.
 • AIMEE voorspelt het risico op ontslagname, wijst werknemerspotentieel aan, houdt vermoeidheid in de gaten en ondersteunt opvolgingsplannen door te wijzen op trends en observaties die leiden tot productievere gesprekken over het verbeteren van de betrokkenheid, behoud en prestaties.
 • AIMEE stelt werknemers in staat om een betere balans tussen werk en privé te bereiken door gepersonaliseerde roosters te creëren die passen bij persoonlijke voorkeuren, aanvragen voor verlof in realtime te verwerken en het ruilen van diensten te vereenvoudigen door collega’s voor te stellen die waarschijnlijk het meest bereid zijn om te ruilen.
 • Managers besteden minder tijd aan processen en meer tijd aan het oplossen van problemen met AIMEE’s realtime analysegegevens. Deze laten zien welke de gevolgen verzuim, openstaande diensten en ongeplande roosterwijzingen hebben op belangrijke prestatie-indicatoren. Dit leidt tot meer weloverwogen beslissingen die invloed hebben op het succes van zowel de werknemers als het bedrijf.
 • Voor geavanceerde verwachtingen van het bedrijfsvolume, maakt AIMEE gebruik van AI en geautomatiseerd leren. Door te garanderen dat de juiste werknemers met de juiste vaardigheden beschikbaar zijn naargelang de vraag, verbetert de nauwkeurigheid van het inroosteren met ruim 20 procent.

Ondersteunende Quotes

 • Bill Bartow, adjunct-directeur, global product management, Kronos
  ‘Bij Kronos richten we ons op het leveren van de meest aansprekende technologische ervaring voor iedereen in de workforce over de hele wereld, of ze nu manager of werknemer zijn, of een uurloon of salaris ontvangen. Door de introductie van AIMEE profiteert de gehele organisatie van de voordelen van kunstmatige intelligentie.’
 • Cliff Stevenson, hoofdanalist, talent management en workforce management, Brandon Hall Group
  ‘Kronos begrijpt de workforce op uurbasis beter dan bijna elk ander. Met de introductie van AIMEE, herziet Kronos hoe organisaties AI gebruiken voor het aantrekken, behouden en betrokken houden van toptalent. Kronos is zijn belofte nagekomen om HCM voor de modern workforce te leveren en de werknemersbetrokkenheid verder te transformeren.’

Ondersteunende bronnen

 • Deze aankondiging is gemaakt door KronosWorks, ’s werelds grootste workforce informatie-uitwisseling. KronosWorks vindt deze week plaats in Las Vegas. Bekijk live updates en praat mee door #KronosWorks te gebruiken op alle socialemediakanalen.
 • Als onderdeel van de Kronos-campagne ‘Get Social. Give Back.’ helpt iedere aanwezige die een foto op Twitter of Instagram post met #KronosWorks om in realtime ter plaatse een grote mozaïek te bouwen. Wanneer hij compleet is, zal Kronos $20.000 schenken aan het Amerikaanse Rode Kruis ter ondersteuning van de hulpverlening bij rampen.
 • Benieuwd hoe u uw workforce betrokken kunt krijgen? Mensen op de eerste plaats zetten is niet alleen in het belang van werknemers – maar ook voor uw bedrijf. Kronos CEO Aron Ain vertelt hoe we dit gedaan hebben in zijn boek: WorkInspired: How to Build an Organization Where Everyone Loves to Work.
 • Meld u aan om The Workforce Institute van Kronos te volgen voor inzichten, onderzoek, blogs en podcasts over hoe organisaties de hedendaagse workforce kunnen beheren voor meer betrokkenheid en betere prestaties.
 • Verbind u met Kronos via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube.

Over Kronos Incorporated

Kronos is de grootste aanbieder van cloudoplossingen voor workforce management en human capital management. Kronos branchegerichte workforce-applicaties zijn speciaal gebouwd voor bedrijven, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties van elke omvang. Tienduizenden organisaties, — waaronder de helft van de Fortune 1000® — en meer dan 40 miljoen mensen in ruim 100 landen gebruiken Kronos elke dag. Ga naar https://nl.kronosglobal.be/. Kronos: Workforce Innovation That Works.

###