LAS VEGAS, KronosWorks, 05 nov., 2018

Kronos Incorporated heeft vandaag aangekondigd door te gaan met de snelle wereldwijde implementatie van haar oplossingen voor human capital management (HCM). Zij worden gedreven door de vraag naar een provider van HCM-oplossingen met uitvoerige kennis van de specifieke branches van elke klant en het vermogen om HCM voor de moderne workforce aan te bieden voor de gehele werknemerscyclus – of dit nu op basis van uurloon, salaris, parttime, fulltime of opdrachtgever gaat.

Nieuwsfeiten

 • Wereldwijd implementeren organisaties in rap tempo Kronos HCM-oplossingen om toptalent aan te trekken en te behouden, hun workforce betrokken te houden en de hele werknemerscyclus te beheren
  • Meer dan 23.000 organisaties wereldwijd zetten Kronos HCM-oplossingen in voor talentwerving en inwerkprogramma’s, personeelszaken (HR),talent- en prestatiemanagement,workforce management of salarisadministratie.
  • Groei wordt gedreven door een uitvoerige branchespecifieke domeinexpertise, het vermogen om in de unieke behoeften van werknemers met zowel uurlonen als salaris te voorzien en een beproefde implementatiemethode – Kronos Paragon – die gebruik maakt van meer dan 40 jaar ervaring om implementaties te versnellen.
  • Als jarenlange wereldleider op het gebied van workforce management, is Kronos organisaties in meer dan 100 landen van dienst. Ze breiden in rap tempo hun wereldwijde HCM-voetafdruk uit en ondersteunen momenteel werknemersgegevens in 85 landen.
 • Introductie van het Kronos Benefits Center, mede mogelijk gemaakt door PlanSource, om de aanvraag van personeelsvoorzieningen te stroomlijnen en te automatiseren
  • Kronos Benefits Center, mede mogelijk gemaakt door PlanSource, is één robuust informatiepunt voor voorzieningen dat beschikbaar is voor Kronos Workforce Ready en Workforce Dimensions HCM. Kronos Benefits Center stroomlijnt en automatiseert de aanvraag van personeelsvoorzieningen. Hierdoor krijgen personeelsmedewerkers meer tijd om zich te richten op strategische initiatieven en zijn ze minder tijd kwijt aan handmatige, terugkerende processen.
  • Een mobielvriendelijke ervaring stelt werknemers in staat om overal openstaande aanvragen te voltooien en personeelsvoorzieningen aan te passen, zowel op kantoor als thuis.
  • Gepersonaliseerde aanbevelingen helpen werknemers bij het kiezen van de regeling die bij hun behoeften past. Tijdens het zoeken naar voorzieningen, kunnen werknemers eenvoudig zien wat voor invloed hun keuzes op hun loon hebben, een schatting maken van premiekosten, inhoudingen en het eigen risico.
  • Door samen te werken met PlanSource, levert Kronos een vooraanstaand platform met flexibele aanpassingsmogelijkheden om alle programma’s voor personeelsvoorzieningen te ondersteunen, ongeacht de grootte of complexiteit; meer dan 15.000 dataverbindingen garanderen een naadloze integratie met aanbieders; en geautomatiseerde communicatie en herinneringen helpen werknemers om tijdig een geïnformeerde keuze te maken.
 • Door aanzienlijke verbeteringen in de Kronos HCM Suite is het nog makkelijker om werknemers aan te trekken, te behouden en betrokken te houden
  • Employee Perspectives, winnaar van de Gold Stevie Award 2018 voor de beste nieuwe oplossing voor talentmanagement, combineert de kracht van HR, workforce management en salarisadministratie in één enkele database. Door het analyseren van duizenden datapunten, kunnen hierdoor voorspellende, datagedreven analyses geleverd worden op basis van productiviteit, prestatie, vermoeidheid onder werknemers en de werknemersbetrokkenheid.
  • Kronos Payroll, wat zijn meest succesvolle jaar tot nu toe heeft beleefd, helpt organisaties om de salarisadministratie minder complex te maken en tegelijkertijd de nauwkeurigheid en efficiëntie te verbeteren. Kronos Payroll Services stelt klanten in staat om loonbelastingen en betalingen te beheren, het risico op fouten bij het indienen te beperken, het proces van loonbeslagleggingen te stroomlijnen en de kosten voor het printen en uitreiken van loonstroken te beperken.
  • Kronos Talent Acquisition stelt organisaties in staat om hun beste beentje voor te zetten met een volledig toegankelijk aanmeldingsportaal waar sollicitanten gemakkelijk binnen enkele minuten kunnen solliciteren via een mobiele telefoon of tablet.
  • Als ze eenmaal zijn aangenomen, elimineert Kronos Onboarding alle ouderwetse papieren processen en wordt al het werk gestroomlijnd dat kandidaten en hun managers normaal gesproken moeten voltooien. Hierdoor kunnen ze zich beiden richten op de integratie in het team en de werkcultuur.

Ondersteunende Quotes

 • Bob DelPonte, adjunct-directeur en algemeen manager, HCM practice group, Kronos
  ‘Met Kronos hebben organisaties een partner die kennis heeft van hun branche en HCM voor de moderne workforce kan leveren. Er is geen aparte oplossing meer nodig om in de verschillende behoeften van werknemers met een uurloon of salaris te voorzien. Met 40 jaar ervaring op het gebied van workforce-innovatie, vertrouwen organisaties over de hele wereld op Kronos om hen te helpen om werknemers aan te trekken, te behouden en betrokken te houden.’
 • Chris McKinney, directeur, human resources, Sprint Mart
  ‘Bij Sprint Mart staan onze mensen op de eerste plaats. Kronos kent onze branche en levert een complete suite met innovatieve HCM-tools voor de volledige werknemerscyclus. Dit helpt onze organisatie bij het aantrekken van de beste kandidaten. Daarbij krijgen werknemers de mogelijkheid om altijd en overal belangrijke beslissingen te maken over hun personeelsvoorzieningen, hun verlof en werkrooster en hun salarisinhoudingen. Kronos HCM maakt een wereld van verschil en helpt onze mensen – en ons bedrijf – om te groeien.’
 • Mollie Lombardi, medeoprichter en bestuursvoorzitter, Aptitude Research Partners
  ‘Kronos heeft zijn belofte van een gebruikerservaring die de bedrijfswaarde verhoogt dubbel en dwars waargemaakt. Workforce Dimensions HCM is niet gewoon het oude product dat opnieuw geschaald is voor een telefoon of een tablet, maar een verbeterde gebruikerservaring die gebruik maakt van de unieke mogelijkheden van elk apparaat. Workforce Ready levert een naadloze integratie van workforce management en HCM-oplossingen voor het middensegment en reageert op de marktvraag naar functionaliteit met toonaangevende mogelijkheden.’

Ondersteunende bronnen

 • Deze aankondiging is gemaakt door KronosWorks, ’s werelds grootste workforce informatie-uitwisseling. KronosWorks vindt deze week plaats in Las Vegas. Bekijk live updates en praat mee door #KronosWorks te gebruiken op alle socialemediakanalen.
 • Als onderdeel van de Kronos-campagne ‘Get Social. Give Back.’ helpt iedere aanwezige die een foto op Twitter of Instagram post met #KronosWorks om in realtime ter plaatse een grote mozaïek te bouwen. Wanneer hij compleet is, zal Kronos $20.000 schenken aan het Amerikaanse Rode Kruis ter ondersteuning van de hulpverlening bij rampen.
 • Benieuwd hoe u uw workforce betrokken kunt krijgen? Mensen op de eerste plaats zetten is niet alleen in het belang van werknemers – maar ook voor uw bedrijf. Kronos CEO Aron Ain vertelt hoe we dit gedaan hebben in zijn boek: WorkInspired: How to Build an Organization Where Everyone Loves to Work.
 • Meld u aan om The Workforce Institute van Kronos te volgen voor inzichten, onderzoek, blogs en podcasts over hoe organisaties de hedendaagse workforce kunnen beheren voor meer betrokkenheid en betere prestaties.
 • Verbind u met Kronos via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube.

Over Kronos Incorporated

Kronos is de grootste aanbieder van cloudoplossingen voor workforce management en human capital management. Kronos branchegerichte workforce-applicaties zijn speciaal gebouwd voor bedrijven, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties van elke omvang. Tienduizenden organisaties, — waaronder de helft van de Fortune 1000® — en meer dan 40 miljoen mensen in ruim 100 landen gebruiken Kronos elke dag. Ga naar https://nl.kronosglobal.be/. Kronos: Workforce Innovation That Works.

###