Nicole Bello

“Iedereen wil graag werken bij een bedrijf dat in zijn mensen investeert. Elke dag probeer ik dit principe in de praktijk te brengen bij mijn eigen teams en onze klanten. Ik zou andere organisaties niet over de kracht van personeelsbetrokkenheid kunnen vertellen, als ik hier als leider zelf geen grote passie voor had”.

Nicole Bello
Vice President of Sales, Small & Midsize Businesses & Channels voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA)

Als Vice President of Sales voor kleine en middelgrote bedrijven en kanalen in de EMEA-regio geeft Nicole Bello leiding aan regionale teams op basis van haar filosofie dat de mensen in een organisatie de grootste onderscheidende factor zijn. Daarbij vertelt ze aan klanten, potentiële klanten en partners in zowel ontwikkelde als opkomende markten dat de werknemerservaring van onschatbare waarde is voor groei. Ze besteedt het grootste deel van haar tijd aan het ondersteunen van leiders bij de ontwikkeling van het personeelsbeheer in hun organisaties, waarbij ze hen begeleidt op weg naar de toekomst van het werk. Bello geeft ook leiding aan de marketingactiviteiten in EMEA en ondersteunt multisectoriële marketingteams bij het vergroten van de merkbekendheid van Kronos in de regio.

Als vrouw in een leidinggevende positie heeft Bello veel passie voor talentontwikkeling, zowel binnen haar eigen team als bij de potentiële klanten met wie ze samenwerkt. Ze geeft de verkopers in haar regio de overtuiging mee dat Kronos zich van andere oplossingen onderscheidt door te investeren in mensen: wanneer medewerkers betrokken zijn en kansen voor professionele ontwikkeling zien, zijn ze beter toegerust om in hun werk te investeren en in de behoeften van hun klanten te voorzien.

Voordat ze in 2018 naar Kronos kwam, heeft Bello een uitstekende staat van dienst in sales en business development opgebouwd in diverse leidinggevende functies bij ADP en in senior posities in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland.

Bello heeft een bachelors degree in marketing van Florida Atlantic University en een masters degree in bedrijfskunde en leiderschap van Drexel University.

Keer terug naar het overzicht van leiders.