Charlie DeWitt

“We benaderen onze relaties met klanten als een partnerschap, waarbij we met hen samenwerken aan het innoveren van de medewerkerservaring en het realiseren van hun unieke bedrijfsdoelstellingen. Dat is voor mij het mooiste aan het samenwerken met organisaties in de ANZSEA-regio: zij geven ons een kans, en wij zorgen dat we die benutten door in hun behoeften te voorzien.”

Charles (Charlie) DeWitt
Managing Director voor Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië (ANZSEA)

Charles (Charlie) DeWitt is ervan overtuigd dat medewerkers het grootste goed van een organisatie zijn. Hij werkt met veel passie om organisaties over de hele wereld te helpen met het in de praktijk brengen van dit concept. Als Managing Director van de ANZSEA-regio voor Kronos beheert DeWitt een bloeiend ecosysteem van klanten en partners. Hij werkt samen met zijn team aan go-to-market projecten voor oplossingen voor strategisch personeelsbeheer.

In 2018 stapte DeWitt van het Kronos-hoofdkantoor in Massachusetts (USA) over naar het regionale hoofdkantoor in Sydney (Australië) om te helpen bij het vergroten en versterken van onze voetafdruk in de regionale markt. Hij reist over de hele wereld om organisaties van elke omvang te informeren over strategisch personeelsbeheer, productinnovatie en het gebruik van data om medewerkers meer mogelijkheden te geven en de bedrijfsresultaten te verbeteren.

Toen DeWitt in 2004 naar Kronos kwam als Vice President of Business Development, leverde hij een belangrijke bijdrage aan de bedrijfsstrategie door belangrijke partnerschappen te vormen, competitive intelligence te creëren en te zorgen dat de oplossingen van Kronos voorzien in de unieke behoeften van organisaties in de financiële sector, gezondheidszorg, horeca, logistiek, overheid, retail en maakindustrie.

Voordat hij naar Kronos kwam was DeWitt Vice President of Finance en later Vice President of Strategy bij i2 Technologies (inmiddels JDA Software), een leverancier van oplossingen voor planning en optimalisatie van de supply chain. In deze functies leidde hij zijn team bij het formuleren van strategische reacties op tactische en operationele verschuivingen in de concurrentiepositie en de economische situatie.

DeWitt bezit een bachelors degree in de natuurwetenschappen van de University of Maine en een masters degree in management en chemische technologie van het Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Keer terug naar het overzicht van leiders.