Stephan Van Herck

Stephan Van Herck kwam in 2016 in dienst bij Kronos voor het beheer van de EMEA-strategie van de organisatie. Vanuit het Europese hoofdkwartier in Bracknell in het Verenigd Koninkrijk is Van Herck verantwoordelijk voor de groei van de software- en dienstenactiviteiten van het bedrijf in de EMEA-regio.

Voordat hij bij Kronos in dienst kwam, was Van Herck vicepresident en general manager voor EMEA bij Adobe, waar hij aan het hoofd stond van een software- en dienstenorganisatie met een omzet van 1 miljard USD en een jaarlijkse omzetgroei die in de dubbele cijfers liep. Gedurende zijn tijd bij Adobe wist Van Herck tevens meerdere overnames in goede banen te leiden en de overgenomen bedrijven succesvol te integreren.

Voordat Van Herck in dienst kwam bij Adobe was hij senior vicepresident en general manager EMEA voor FileNet, een ECM-leverancier (Enterprise Content Management). In deze functie slaagde hij erin de omzet van de afdelingen direct sales en enkelvoudige distributie jaarlijks met gemiddeld 20 procent te verhogen, tot FileNet door IBM werd overgenomen. Na de overname gaf hij leiding aan de gecombineerde ECM-activiteiten van IBM en FileNet in EMEA.

Van Herck spreekt naast zijn moedertaal Nederlands ook vloeiend Engels, Frans en Duits.

Keer terug naar het overzicht van leiders.