Ralf Lommel

Ralf Lommel kwam in 2012 in dienst bij Kronos als algemeen directeur voor continentaal Europa met directe verantwoordelijkheid voor de salesorganisatie in de hoofdmarkten, waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en de Noordse regio.

Lommel begon zijn loopbaan als stagiair bij Computer Associates, waar hij in een periode van 11 jaar opklom tot nationaal salesmanager. Vervolgens bekleedde hij hoge managementfuncties bij verschillende internationale technologie-organisaties, zoals Brokat Technology, Keynote Systems, Nimsoft en Serena Software. 

Gedurende zijn carrière is Lommel zeer succesvol geweest in het opzetten en managen van winstgevende verkoopdivisies die hun omzetdoelen keer op keer wisten te behalen en overtreffen. Hij heeft ruime ervaring met het leiden van mondiale directe en indirecte verkoopmodellen en gaf tijdens zijn carrière met succes leiding aan een groot aantal activiteiten op het gebied van distributiekanalen, verkoop, services en support.

Buiten het werk zet Lommel zich graag in voor het vergroten van de betrokkenheid in de Duitse bedrijfsleven en neemt hij actief deel aan netwerkevenementen en -mogelijkheden voor het bedrijf en de CXO-gemeenschap in de regio.

Keer terug naar het overzicht van leiders.