Mark JulienMark Julien, de Chief Financial Officer van Kronos, brengt enorm veel ervaring mee in zijn functie als toezichthouder op alle aspecten van de financiële bedrijfsvoering van het bedrijf. Dankzij Juliens passie voor resultaten en financiële transparantie is Kronos erin geslaagd ongekend financieel succes te behalen als de mondiale marktleider op het gebied van HR-oplossingen in de cloud.

Julien is verantwoordelijk voor de mondiale financiële planning, accounting, rapportage en analyse, het belasting- en kasbeheer en de financiële administratieve bedrijfsvoering van het bedrijf. Kronos heeft meer dan 55 overnames uitgevoerd sinds Julien bij het bedrijf kwam (meer dan tien sinds hij CFO is), waarbij hij verantwoordelijk was voor de financiële analyse.

Kronos was van 1992 tot 2007 een beursgenoteerd bedrijf aan de Nasdaq, met een ongelooflijke staat van dienst wat betreft omzetgroei en winstgevendheid, die slechts door zeer weinig beursgenoteerde softwarebedrijven werd geëvenaard. In 2007 speelde Julien een belangrijke rol bij de onderhandelingen over de verkoop van Kronos voor 1,8 miljard USD aan participatiemaatschappij Hellman & Friedman en daarna bij het doorvoeren van verschillende wijzigingen in de kapitaalstructuur van het bedrijf.

Eerder in zijn carrière was Julien werkzaam als registeraccount bij Ernst & Young.

Julien heeft een bachelordiploma boekhouding van de University of Notre Dame en heeft deelgenomen aan een reeks educatieve programma's voor bestuurders, waaronder dat van AEA/Stanford Executive Institute aan Stanford University.

Keer terug naar het overzicht van leiders.