Mark Julien

“Bij Kronos doen we alles vanuit de overtuiging dat de klant voorop staat. Om alle Kronites en klanten overal ter wereld te kunnen ondersteunen, moeten we beschikken over zeer efficiënte, transparante en goed gecoördineerde bedrijfsprocessen. Ik heb het geluk dat ik mag samenwerken met een internationaal team van echte professionals die er dag in dag uit naar streven om administratieve services van wereldklasse te leveren”.

Mark Julien
Chief Administrative Officer

Mark Julien, chief administrative officer van Kronos, brengt een ruime ervaring mee in zijn functie als coördinator voor alle aspecten van de financiële, technologische, juridische en inkoopgerelateerde bedrijfsvoering van de onderneming. Dankzij zijn passie voor operationele efficiëntie, financiële transparantie en resultaten is Kronos erin geslaagd ongekend financieel succes te behalen als wereldwijde marktleider op het gebied van HR-oplossingen in de cloud.

Als leider van de internationale financiële, technologische, juridische en inkoopgerelateerde activiteiten van Kronos coördineert Julien de ondersteuning van de Kronos-processen en zorgt hij dat de financiële en operationele doelstellingen worden gehaald. Kronos heeft meer dan 60 overnames uitgevoerd sinds Julien bij het bedrijf kwam werken (meer dan een dozijn sinds hij zijn huidige functie bekleedt), waarbij hij verantwoordelijk was voor de financiële analyse en de integratie van de acquisities in Kronos.

Kronos was van 1992 tot 2007 een beursgenoteerd bedrijf aan de Nasdaq, met een ongelooflijke prestatiecurve in omzetgroei en winstgevendheid, die slechts door zeer weinig beursgenoteerde softwarebedrijven werd geëvenaard. In 2007 speelde Julien een belangrijke rol bij de onderhandelingen over de verkoop van Kronos voor USD 1,8 miljard aan participatiemaatschappij Hellman & Friedman en vervolgens bij het doorvoeren van wijzigingen in de kapitaalstructuur van het bedrijf.

Eerder in zijn carrière was Julien werkzaam als registeraccount bij Ernst & Young.

Julien bezit een bachelordiploma boekhouding van de University of Notre Dame en heeft een reeks executive opleidingsprogramma's afgerond, onder andere bij het AEA/Stanford Executive Institute van Stanford University.

Keer terug naar het overzicht van leiders.