Jim KizielewiczAls Senior Vice President en Chief Marketing Officer is Jim Kizielewicz verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in goede banen leiden van de mondiale marketingstrategie van Kronos. Hij speelt een cruciale rol in ons continue innovatietraject en het streven om een radicale verandering te weeg te brengen in de manier waarop organisaties wereldwijd hun personeelsbestand beheren.

Kizielewicz heeft een groot aantal verschillende management- en directiefuncties bekleed sinds hij in 1981 in dienst trad bij Kronos, waaronder leidinggevende posities op het gebied van dienstverlening, bedrijfsontwikkeling, productmarketing en training. Als hoofd ondernemingsstrategie in de tijd dat Kronos een beursgenoteerd bedrijf was, was Kizielewicz de voornaamste architect van verschillende strategische overnames. Kronos heeft meer dan 60 overnames uitgevoerd sinds Kizielewicz bij het bedrijf kwam.

Slechts weinig leidinggevenden op het gebied van HR kunnen tippen aan de ervaring die Kizielewicz – een veelgevraagd vooruitstrevend denker en spreker – in de loop van zijn rijkgeschakeerde carrière bij Kronos heeft opgedaan. Hij helpt klanten graag om de arbeidskosten te beheersen, het compliancerisico tot het minimum te beperken en de productiviteit van het personeel te verhogen door middel van innovatieve HR-oplossingen. Hij heeft een essentiële rol gespeeld bij de aanzienlijke versnelling van de cloudstrategie van het bedrijf met de introductie van een HR-oplossing in de cloud voor het midden- en kleinbedrijf.

Kizielewicz heeft een bachelordiploma van Hamilton College en heeft deelgenomen aan een reeks educatieve programma's voor bestuurders, waaronder dat van AEA/Stanford Executive Institute aan Stanford University.

Keer terug naar het overzicht van leiders.