James Thomas

James Thomas staat aan het hoofd van de activiteiten van Kronos Incorporated in India. In 2007 stapte James over van Oracle naar Kronos en startte hij de activiteiten voor Kronos op in India. Onder zijn leiding is India uitgegroeid tot een snelgroeiende regio voor Kronos.

In zijn jaren bij Kronos heeft James visionair leiderschap toegepast op het personeelsbeheer in India en de opkomende Indiase markt overtuigd van het nut van geavanceerde personeelsbeheerplatforms ter vergroting van de operationele uitmuntendheid op het gebied van personeelsbeheer en de werknemersproductiviteit en -betrokkenheid die nodig zijn voor het leiden van multinationals en lokale ondernemingen in India. James is lid van het mondiale leiderschapsteam en het leiderschapsteam voor het Aziatisch-Pacifisch gebied van Kronos.

James heeft ruim 20 jaar ervaring als leidinggevende en algemeen manager in India en het Aziatisch-Pacifisch gebied op het gebied van strategie, verkoop, consultancy, bedrijfsontwikkeling en samenwerkingsverbanden. Voordat hij bij Kronos in dienst kwam, bekleedde James leidinggevende functies bij Oracle in India en het Aziatisch-Pacifisch gebied. James is cum laude afgestudeerd in elektrotechniek aan het National Institute of Technology, Kozhikode, India en heeft een masterdiploma bedrijfskunde van het Institute of Management Technology, Ghaziabad, India. Daarnaast zet James zich in voor de landbouw, sociaal ondernemerschap en doelen van nationaal belang.

Keer terug naar het overzicht van leiders.