Christopher ToddAls senior vicepresident operations en chief services officer houdt Christopher Todd toezicht op wereldwijde klantenactiviteit voor Kronos, waaronder klantensucces, professionele services, opleiding, support & renewals, zodat klanten de waarde van Kronos-workforce managementoplossingen kunnen maximaliseren door de ervaring te leveren die ze verwachten. De HR-oplossingen van Kronos worden door meer dan 30.000 organisaties in ruim 100 landen wereldwijd gebruikt. Todd geeft ook leiding aan verschillende operationele functies, waaronder informatietechnologie, juridische dienst en inkoop.

Sinds hij in 2007 bij Kronos kwam, heeft Todd een belangrijke rol gespeeld in het versnellen van de cloudstrategie van het bedrijf, dat nu het snelst groeiende onderdeel van het bedrijf is. Bij Todds aantreden had Kronos vrijwel geen klanten in de cloud. Nu heeft het bedrijf duizenden klanten in een breed scala aan sectoren – waaronder de gezondheidszorg, productie, overheid, retail en horeca en dienstverlening en distributie.

Voordat hij bij Kronos in dienst kwam, was Todd lid van het directieteam van Blackbaud, waar hij toezag op de mondiale verkoop en activiteiten, inclusief de activiteiten in Australië en het Verenigd Koninkrijk. Eerder in zijn carrière bekleedde Todd verschillende functies op het gebied van concernontwikkeling, financiën en juridische zaken bij bedrijven als NetGen, McKinsey & Co. en S.G. Warburg & Co.

Todd heeft een titel meester in de rechten van Yale’s Law School en een bachelordiploma geschiedenis en bestuurskunde van Harvard University.

Keer terug naar het overzicht van leiders.