Bob HughesAls Chief Strategy Officer leidt Bob Hughes de mondiale inspanningen van Kronos ten behoeve van de ontwikkeling, communicatie, uitvoering en handhaving van het strategische bedrijfsplan, met inbegrip van fusies en overnames, strategische investeringen en Kronos' initiatieven voor mondiale uitbreiding. Ook houdt Hughes toezicht op verschillende overgenomen business units binnen Kronos, waaronder AD OPT, AutoTime, de Clinical Solutions Group, Empower Software Solutions, TeleStaff Solutions Group, Stromberg en TimeLink.

Hughes maakte de overstap naar Kronos vanaf Blackbaud, een mondiale software- en dienstenaanbieder, waar hij als vicepresident ondernemingsontwikkeling een succesvol team voor fusies en overnames onder zijn hoede had. In de loop der jaren was zijn team verantwoordelijk voor talloze overnames in de Verenigde Staten en op internationale markten, waardoor Blackbaud in omvang verdubbelde.

Voordat hij bij Blackbaud in dienst kwam, was Hughes werkzaam als zakenbankier in de mondiale fusie- en overnamegroep van Merrill Lynch & Co. in New York, waar hij bedrijven adviseerde over strategische alternatieven zoals fusies, overnames, afstoting van activiteiten, joint ventures en leveraged buy-outs (met schulden gefinancierde overnames).

Hughes heeft een bachelordiploma werktuigbouwkunde van de United States Naval Academy en diende als officier op een onderzeeër in de Amerikaanse marine. Hij behaalde tevens een masterdiploma bedrijfsadministratie aan de Kellogg Graduate School of Management van Northwestern University.

Keer terug naar het overzicht van leiders.