Sumeet Doshi

“Ik heb het grootste deel van mijn carrière bij Kronos gewerkt en heb me altijd laten inspireren door de inclusieve cultuur van het bedrijf. Ik ben heel gepassioneerd over de positieve impact die technologieën voor personeelsbeheer kunnen hebben op ondernemingen in India, door hen te helpen hun medewerkers productiever te maken en wereldwijd beter te gaan concurreren. Wij zijn blijvend gefocust op het creëren van waardeoplossingen voor onze klanten en hun medewerkers en eindklanten.”

Sumeet Doshi
Country Manager, India

Als Country Manager in India is Sumeet Doshi verantwoordelijk voor visie, groei en uitvoering van de langetermijnstrategie van Kronos in de Indiase markt voor oplossingen voor personeelsbeheer. In zijn rol richt Sumeet zich op het bevorderen van regionale groei door klanten succesvol te laten zijn met waardegestuurde bedrijfsoplossingen op basis van de nieuwste generatie technologieën voor personeelsbeheer van Kronos. Sumeet brengt de Kronos-waarde "iedereen als familie behandelen" in de praktijk bij elke interactie met werknemers, klanten en prospects. Hij noemt dit als de voornaamste reden waarom hij al zo lang bij Kronos werkt.

Doshi kwam in 2007 naar Kronos als manager voor solution consulting en bedrijfsontwikkeling (en als de derde Kronite in India). Later nam hij zijn expertise op het gebied van bedrijfsontwikkeling mee naar een nieuwe rol als hoofd marketing. In die rol gaf hij leiding aan de Indiase marketingorganisatie van Kronos, met aandacht voor het genereren van leads en het vergroten van de merkbekendheid. Bovendien bouwde hij aan een duurzaam netwerk van kanalen en allianties in de regio. In zijn meest recente functie gaf hij leiding aan de salesactiviteiten in de Indiase regio.

Voordat hij naar Kronos kwam, vervulde Doshi functies op het gebied van marketing, sales en business consulting bij bedrijven zoals Aditya Birla Group, Oracle en Tata Consultancy Services.

Doshi bezit een bachelordiploma in werktuigbouwkunde van het Delhi College of Engineering, alsmede een PGDIM (gelijkwaardig aan MBA) in management van het National Institute of Industrial Engineering. In zijn vrije tijd speelt hij graag squash met zijn twee dochters en is hij een fervent lezer van non-fictieboeken, met name over kunstmatige intelligentie en manieren om de wereld te veranderen.

Keer terug naar het overzicht van leiders.