Workforce Central Opleiding en Training

Workforce Central Opleiding en Training

Geeft systeemgebruikers de mogelijkheid om systeemexpert te worden.

Maximaliseer uw ROI via individuele en toegankelijke trainingen.

U hebt geïnvesteerd in een softwareoplossing voor workforce management. Kronos Opleiding en Training helpt u om het onderste uit de kan te halen. Als opleidingspartner leveren wij individuele opleidingen per functieprofiel, gericht op een betere gebruikersacceptatie en een maximale return-on-investment van de Kronos-producten binnen uw organisatie.

Bijscholingsmogelijkheden voor een vlotte gebruikersacceptatie en direct succes.

KnowledgePass-leerportaal

KnowledgePass-leerportaal

Duizenden klanten maken al gebruik van KnowledgePass, een handig trainingsabonnement dat managers, gebruikers, beheerders en IT-medewerkers toegang geeft tot educatieve informatie en ondersteuningsmiddelen. Configureer, monitor, vervolledig en meet uw trainingsactiviteiten, of gebruik KnowledgePass bij de implementatie, de begeleiding van nieuwe medewerkers of nog bij het upgraden naar een nieuwe softwareversie.  KnowledgePass-cursussen zijn geconfigureerd in het SCORM-formaat, dat compatibel is met duizenden gangbare leersystemen.

Trainingsopties onder leiding van een instructeur

Trainingsopties onder leiding van een instructeur

We bieden een brede waaier aan opties aan voor elke opleidingsbehoefte: de Kronos Virtual Classroom (KVC) is een livetraining in een gestructureerde online omgeving. Verder stellen we online privécursussen tot uw beschikking, geleid door gecertificeerde Kronos-trainers. U kunt ook kiezen voor een virtuele privétraining. Dit is een livetraining die exclusief verzorgd wordt voor uw bedrijf door een gecertificeerde Kronos-instructeur. Bekijk de technische eisen voor online training op de Customer Community.  Ons Train the Trainer programma stelt uw werknemers in staat om trainingen te leiden met behulp van officieel Kronos-materiaal.

Gebruikersacceptatiediensten

Gebruikersacceptatiediensten

Kronos User Adoption Services helpt uw werknemers uw Kronos-systeem snel en doeltreffend te gebruiken, zodat uw time-to-value korter wordt. Ons wereldwijde team van Prosci©-gecertificeerde experts op het gebied van verandermanagement helpt u bij het beoordelen van de bedrijfsdoelen en de bereidheid om te veranderen. Ze begeleiden u bij de identificatie van de mensen op wie de verandering invloed heeft, leggen de veranderingsstrategie vast, betrekken uw leiding en projectsponsors bij het proces, communiceren met verschillende gebruikersgroepen, geven trainingen aan gebruikers met standaard- en/of aangepast materiaal ...

Meer informatie over opleiding en training