Workforce Central Advisory Services

Workforce Central Advisory Services

Uw strategische partner voor langdurig succes.

Personeelsbeheer is meer dan technologie alleen.

Wij bouwen voort op 40 jaar ervaring en expertise op het gebied van workforce management. De goede praktijken die we gedurende deze periode hebben verzameld staan ter beschikking van onze klanten. Onze technische expertise is de kortste weg naar meer efficiëntie. We begeleiden u bij de uitbouw van een strategie die u toelaat om het maximum uit uw Kronos-systeem te halen.

Personeelsbeheer kent geen geheimen voor Kronos.

Wij tonen u de weg naar succes: Kronos Strategic Roadmap

Met de Kronos Strategic Roadmap beschikt u over een langetermijnplan om uw Kronos-systeem af te stemmen op uw bedrijfsstrategie. Aan de hand van de basisstappen, de volgorde, het budget, de timing en de concrete stappen die in het plan staan beschreven, kunt u uw investering en onze expertise optimaal benutten.

Houd uw personeelsbeleid up-to-date

Uw behoeften op het gebied van personeelsbeheer zijn hoogstwaarschijnlijk veranderd sinds de eerste ingebruikname van uw Kronos-oplossing. Fusies, overnames, veranderingen in wetgeving en collectieve arbeidsovereenkomsten, beslissingen van concurrenten ... Al deze factoren beïnvloeden de werking van uw Workforce Central®-systeem. De optimalisatiescan biedt inzicht in de veranderingen die een impact hebben gehad op uw systeem. Onze aanbevelingen zorgen ervoor dat uw Kronos-oplossing voldoet aan uw huidige organisatiedoelstellingen en -eisen.

Meer informatie over onze dienstverlening