Resources weergeven in ...

INDUSTRY Retail Alle filters wissen
De 7 Gevaren Geconfronteerd Met Groeiende Bedrijven Infographic

De 7 Gevaren Geconfronteerd Met Groeiende Bedrijven Infographic

Je harde werk zijn vruchten af. Klanten herkennen uw merk en de geweldige producten en diensten die u te leveren, maar tegen welke prijs is de groei bezorgd?

Infographic |
  • Workforce Scheduler

  • Tijdregistratie en aanwezigheid

Kronos voor Hotels

Kronos voor Hotels

De beste manier om uw bedrijf te onderscheiden van anderen is om uitstekende klantenservice te bieden. Als de beste medewerkers beschikbaar zijn, en zij door uw handelen graag bij uw bedrijf blijven, levert u altijd een optimale klantenservice, en zult u een concurrentievoordeel ontwikkelen. Deze brochure licht toe hoe hotels en andere bedrijven in het horecawezen zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten door een optimaal personeelsbeheerssysteem.

Productinformatie
Workforce Task Management Datasheet

Workforce Task Management Datasheet

De Workforce Task Management™-oplossing vereenvoudigt de uitvoering van het winkelbeheer.  Nu beschikken de cruciale belanghebbenden in het uitvoeringsproces van winkels — aanmakers van taken, poortwachters, managers en kaderpersoneel — allen over toegang tot precies het juiste niveau van informatie dat ze nodig hebben om hun taken te vervullen. Zo kunnen ze de productiviteit verhogen, de klanttevredenheid verbeteren en de verkoop doen toenemen.

Productinformatie |
  • Workforce Task Management

e-book: Verouderde technologie vertraagt de toekomst van personeelsbeheer

e-book: Verouderde technologie vertraagt de toekomst van personeelsbeheer

Retailers die vastzitten aan verouderde oplossingen voor personeelsbeheer worstelen vaak met magere prestaties en missen de tactische en strategische voordelen die door management in het moment behaald kunnen worden. Velen van hen zijn misschien simpelweg niet op de hoogte van de beschikbare mogelijkheden die tien jaar geleden niet meer waren dan slechts geweldige ideeën. Dowload dit e-book en lees meer over hoe uw organisatie optimaal kan presteren met behulp van geautomatiseerd personeelsbeheer.

eBook |
  • Verzuimmanagement

Workforce Budgeting

Workforce Budgeting Datasheet

Workforce Budgeting™ — een onderdeel van de Kronos® for Retail workforce management suite — gaat in op deze uitdagingen door retailers een accurate en collaboratievere manier te bieden om met sales en planning om te gaan. Lees hier meer.

Productinformatie |
  • Workforce Budgeting

White Paper - De staat van werknemers in retail

De staat van Werknemers in Retail

De Aberdeen group heeft onderzocht hoe retailers er in West Europa voorstaan. Wat zijn hun uitdagingen, en hoe gebruiken zij workforce management in hun voordeel? Lees in deze whitepaper en ontdek hun interessante resultaten.

analistenrapport |
  • Werkplanning

De Staat van Retail in West-Europa

De Staat van Retail in West-Europa

De Aberdeen group heeft onderzocht hoe retailers er in West Europa voorstaan. Wat zijn hun uitdagingen, en hoe gebruiken zij workforce management in hun voordeel? Lees in deze whitepaper (in het Engels) hun interessante resultaten.

analistenrapport
Whitepaper Retail van morgen, vandaag

Whitepaper Retail van morgen, vandaag

Hoe voldoen succesvolle bedrijven aan de eisen van hun klanten? Door zich niet alleen te richten op een goede prijs, maar ook op een goede service en klantervaring. Ze versterken en ontwikkelen de prestaties van hun medewerkers met behulp van workforce management tools, met als doel een steeds betere klantervaring te creëren. Deze tools omvatten mobiliteitsinstrumenten, taakbeheer en analyse, geïntegreerd in een workforce management suite die verder gaat dan de traditionele noties van kostenbeheersing. Hier leest u hoe de meest succesvolle merken workforce management gebruiken om de ervaring van de klant te optimaliseren.

White paper
Kronos voor Retail: Supermarkten

Kronos voor Retail: Supermarkten

Geavanceerd workforce management verbetert de klantervaring in de winkel en verhoogt de productiviteit. ’s Werelds beste retailers gebruiken Kronos® voor Retail om te profiteren van een volledige geïntegreerde workforce management oplossing, die zorgt voor de beste resultaten onder de streep. (Datasheet in het Engels)

Productinformatie
De Kronos voor Retail Solutions Guide: Hoe kunt u de Arbeidskosten Beperken zonder in te leveren op Goede Service? (in het Engels)

De Kronos voor Retail Solutions Guide

De Kronos® voor Retail Solutions Guide: Hoe kunt u de Arbeidskosten Beperken zonder in te leveren op Goede Service? Deze Engelstalige brochure geeft meer informatie over Kronos voor Retail, een oplossing speciaal ontworpen voor retailorganisaties.

Productinformatie |
  • Workforce Central Suite

  • Personeelsbeheer