Resources weergeven in ...

INDUSTRY Industrie Alle filters wissen
De 7 Gevaren Geconfronteerd Met Groeiende Bedrijven Infographic

De 7 Gevaren Geconfronteerd Met Groeiende Bedrijven Infographic

Je harde werk zijn vruchten af. Klanten herkennen uw merk en de geweldige producten en diensten die u te leveren, maar tegen welke prijs is de groei bezorgd?

Infographic |
  • Workforce Scheduler

  • Tijdregistratie en aanwezigheid

Big Data Whitepaper: Verander Gegevens Over Het Werk in Goud

Big Data Whitepaper: Verander Gegevens Over Het Werk in Goud

Vandaag de dag worden steeds meer producenten en fabrikanten geconfronteerd met de buzz rondom big data en de hoeveelheid informatie die het omvat. Waarom zouden ze zich ervoor moeten interesseren? Omdat Big Data de mogelijkheid biedt om bestaande informatie om te zetten in daadwerkelijke handelswaarde. Door relevante gegevens te verzamelen, te analyseren en hier de juiste actie op te ondernemen zijn producenten in staat om hun dagelijkse stroom aan gegevens in goud te veranderen.

White paper |
  • Werkanalyse

Kronos voor de Industrie Oplossingen Gids (in het Engels)

Kronos voor de Industrie Oplossingen Gids

Het verminderen van kosten en het verbeteren van de productiviteit zijn erg belangrijk in de industrie. Het voortdurend nastreven van deze doelen is de beste manier om te concurreren en om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van de industrie waarmee u wordt geconfronteerd. Fabrikanten hebben zich al gericht op technologie die ze hierbij kan helpen, maar die inspanningen hebben zich met name gericht op hun apparatuur. Een element dat niet gemaximaliseerd is als bron van verbetering is het personeelsbestand.
Kronos voor de Industrie doet precies dat door fabrikanten te helpen te profiteren van hun personeelsbestand om de productiviteit te verbeteren. Kronos voor de Industrie biedt de tools om te helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en prestaties van uw productieomgeving.

Productinformatie