Resources weergeven in ...

INDUSTRY Industrie Alle filters wissen
3 tips om de concurrentie voor te blijven

3 tips om de concurrentie voor te blijven

Met een goede werknemerservaring blijft u de concurrentie voor. Organisaties met meer betrokken werknemers presteren doorgaans beter dan organisaties zonder betrokken werknemers.

Infographic |
  • Personeelsbeheer

De 7 Gevaren Geconfronteerd Met Groeiende Bedrijven Infographic

De 7 Gevaren Geconfronteerd Met Groeiende Bedrijven Infographic

Je harde werk zijn vruchten af. Klanten herkennen uw merk en de geweldige producten en diensten die u te leveren, maar tegen welke prijs is de groei bezorgd?

Infographic |
  • Workforce Scheduler

  • Tijdregistratie en aanwezigheid

Kronos voor de Industrie Oplossingen Gids (in het Engels)

Kronos voor de Industrie Oplossingen Gids

Het verminderen van kosten en het verbeteren van de productiviteit zijn erg belangrijk in de industrie. Het voortdurend nastreven van deze doelen is de beste manier om te concurreren en om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van de industrie waarmee u wordt geconfronteerd. Fabrikanten hebben zich al gericht op technologie die ze hierbij kan helpen, maar die inspanningen hebben zich met name gericht op hun apparatuur. Een element dat niet gemaximaliseerd is als bron van verbetering is het personeelsbestand.
Kronos voor de Industrie doet precies dat door fabrikanten te helpen te profiteren van hun personeelsbestand om de productiviteit te verbeteren. Kronos voor de Industrie biedt de tools om te helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en prestaties van uw productieomgeving.

Productinformatie