Hoe u Grip Krijgt op Toegangscontrole

Hoe u grip krijgt op toegangscontrole

Toegangscontrole gaat om hoe mensen - van binnen én buiten de organisatie - toegang krijgen tot plekken, ruimtes, apparatuur en gegevens. Het gaat eigenlijk om het weren van de slechteriken, het binnenlaten van de juiste mensen en er zeker van zijn dat mensen alleen toegang hebben tot waar ze voor bevoegd zijn, omwille van zichzelf en de organisatie. Daarom bevat het diverse functies, zoals beveiliging van het gebouw, identiteitsbeheer, bedrijfsanalyse en personeelszaken.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer productinfo

Toegangscontrole kan vrij eenvoudig of zeer complex zijn of daar ergens tussenin zitten. De keuze voor de mate van verfijning is afhankelijk van diverse factoren – van de omvang van uw organisatie tot het personeelsbestand, budget en gevoeligheid of de waarde van de activa en informatie waar u over beschikt.

Bekijk onze video en leer hoe u grip krijgt op uw toegangscontrole.