Hoe u de Werkplanning onder Controle Krijgt

Build, vullen, beheren en meten van best-fit schemas

Hoe u de Werkplanning onder Controle Krijgt

Misschien zou u liever altijd te veel mensen ingepland hebben dan te weinig, maar beide gevallen kunnen schadelijk zijn. Leer hoe u grip krijgt op de werkplanning!

In welke bedrijfstak u ook werkzaam bent, werkplanning kan een tijdrovende, foutgevoelige en regelrecht frustrerende taak zijn. Voor maximale productiviteit en zo min mogelijk kosten, dient u de vaardigheden, beschikbaarheid en voorkeuren van werknemers op elkaar af te stemmen binnen wisselende bedrijfsbehoeften.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer productinfo

Vaak is het niet optimaal om een werkrooster voor een divers personeelsbestand op te stellen met spreadsheets en halfautomatisch systemen. Dit komt door overbezette diensten of onderbezetting tijdens piekuren.

Zou het niet beter zijn om werkroosters te maken, in te vullen, te beheren en te meten, waardoor de doelstellingen voor productie en dienstverlening worden behaald – zonder te veel aan arbeidskosten uit te geven?

Neem deel aan de webinar om te leren hoe u controle krijgt over de werkplanning.