Grip Krijgen op Toegangscontrole Infographic Video

Grip Krijgen op Toegangscontrole Infographic Video

Toegangscontrole stelt uw fysieke en intellectuele eigendommen veilig. Leer de feiten.

Toegangscontrole kan diverse beschermingslagen bieden ter bescherming van mensen en vermogen. Maar het kan tevens een interessante informatiebron zijn - zeker wanneer het samen met andere workforce management oplossingen wordt gebruikt.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer productinfo

Het analyseren van de logboeken van mensen die het gebouw binnenkomen, zal managers inzicht geven in het in- en uitloopvolume en de patronen hiervan. Dus hoe vaak mensen komen en gaan, hoe lang ze niet op hun werkplek zijn, waar ze in de gebouwen naartoe gaan, hoeveel van hen personeel, bezoekers of anderen zijn.

Deze informatie kan gebruikt worden voor bouwontwerpen en informatie verschaffen over ontwikkelingen. Doordat er vaker op afstand of thuis wordt gewerkt, kan dit bijvoorbeeld betekenen dat er veel kantoren onderbenut zijn. Hierdoor kan het aantal worden teruggebracht of zelfs helemaal worden opgeheven. Het kan ook plekken en kantoren laten zien die minder gebruikt worden, zodat gebouwen opnieuw kunnen worden ingedeeld.

Bekijk deze infographic video om de feiten over toegangscontrole te leren kennen.